Vergrendeling Nagel Femur Prijs - Groothandel van China Fabrikant

Hunan JiaKai Technology Co., Ltd. biedt de perfecte oplossing voor de stabilisatie van een gebroken femur met hun Vergrendeling Nail Femur. Deze nagel is een titaniumstaaf die in het femur wordt geplaatst en vervolgens met schroeven wordt vergrendeld. Deze techniek zorgt voor een sterkere stabilisatie van de fractuur dan traditionele methoden, waardoor genezing en herstel sneller gaat en het risico op complicaties wordt verminderd.

Onze Vergrendeling Nail Femur is van hoge kwaliteit en biedt uitstekende prestaties, terwijl de prijs betaalbaar blijft. Het is een betrouwbare optie voor artsen en patiënten die op zoek zijn naar een veilige en effectieve manier om een fractuur van het femur te behandelen.

Als toonaangevend fabrikant van medische apparatuur, heeft Hunan JiaKai Technology Co., Ltd. zich toegelegd om innovatieve oplossingen te bieden voor orthopedische zorg. Ons team van deskundigen staat garant voor kwaliteit en zorgt ervoor dat al onze producten voldoen aan de strengste normen voor veiligheid en efficiëntie. Met onze Vergrendeling Nail Femur kunt u rekenen op een succesvolle en snelle genezing van femurfracturen.

134,2 Khz Implantaat Pet Identification Microchip Huisdieren

Wij zijn een fabriek die {134,2 Khz Implantaat Pet Identification Microchip Huisdieren} produceert. Met onze hoogwaardige huisdierchips kunnen eigenaren hun dieren eenvoudig identificeren en weer herenigen. Betrouwbaar en veilig!

Iso11784/5 Fdx-B Glazen Bio-Microchip-Naalden Met Herbruikbare Implantaat-Injectiespuit

Wij zijn een fabriek die hoogwaardige Iso11784/5 Fdx-B glazen bio-microchip-naalden met herbruikbare implantaat-injectiespuiten produceert. Kwaliteit en service staan bij ons voorop.

Blauwe Herbruikbare Implantaat Injectiespuit Voor G las Bio Microchip Met Reservenaald

Onze fabriek produceert hoogwaardige blauwe herbruikbare implanterende injectiespuiten voor gebruik met G las bio microchips en reserve naald. Kies voor duurzame kwaliteit.

Pet Tag Id Informatie Implantaat Rfid Microchip Glazen Buis

Wij zijn een fabriek die Pet Tag Id Informatie Implantaat Rfid Microchip Glazen Buis produceert. Onze producten bieden een veilige en permanente identificatie voor huisdieren. Bestel vandaag nog!

125KHz implantaat Animal ID Tracking RFID Tiny Chip G las s Tube Tag met spuit

Wij zijn een fabriek gespecialiseerd in het creëren van 125KHz implantaat dieren-ID-tracking RFID Tiny Chip Glass Tube Tag met spuit. Met onze innovatieve technologie kunt u uw huisdieren veilig identificeren en volgen.

Het Plastic Tandmodel Van Tanden, Restauratie Met Implantaat

Wij zijn een fabriek die gespecialiseerd is in het vervaardigen van het plastic tandmodel van tanden en toepassing van implantaten voor tandherstel. Kwaliteit en nauwkeurigheid staan bij ons hoog in het vaandel!

Hoogprecisie Wervelkolom Titanium Verspanende Schroef Voor Pedicule Spinale Implantaat

Wij zijn een fabrikant van hoogwaardige wervelkolomtitaniumverspanende schroeven voor pediculaire spinale implantaten. Onze producten zijn ontworpen om nauwkeurig en duurzaam te presteren. Bestel nu!

Nauwkeurigheid Op Batterijen Orthopedische Trauma chirurgie Implantaat Chirurgische Guide Chirurgische Botzaag

Wij zijn een fabriek die gespecialiseerd is in nauwkeurige orthopedische trauma chirurgie implantaten, chirurgische gidsen en botzagen op batterijen. Kies voor kwaliteit en betrouwbaarheid met onze producten!

Orthopedie Tool Elektrische Boor Voor Implantaat/Orthopedische Boormachine Nd2011

Op zoek naar een betrouwbare Orthopedie Tool Elektrische Boor Voor Implantaat/Orthopedische Boormachine Nd2011? Wij zijn een professionele fabriek met hoogwaardige producten. Bestel nu bij ons!

High Quantility Implant Motor System Met 20: 1 Contrahoek Implantaat Handstuk

Onze fabriek biedt de Met 20: 1 Contrahoek Implantaat Handstuk met een High Quantity Implant Motor System. Wij leveren hoogwaardige producten voor tandheelkundige implantaten.

Hyaluronic Zure Gel van Singjoint voor Knie, Orthopedisch Ce van de Chirurgie

Hyaluronic Zure Gel van Singjoint voor Knie is perfect voor orthopedische chirurgie. Onze fabriek garandeert de beste kwaliteit. Bestel nu en ervaar het verschil!

Hyaluronic Zure Synovia Vloeibare Injectie, Orthopedisch Gel

Onze fabriek produceert Hyaluronzuur Synovia Vloeibare Injectie en Orthopedisch Gel voor een effectieve behandeling van gewrichtspijn. Bestel nu voor verbeterde mobiliteit en pijnverlichting!

Hyaluronic Zure Gel van Singjoint voor Knie, Orthopedisch Ce van de Chirurgie

Singjoint\'s Hyaluronic Zure Gel is de perfecte oplossing voor kniepijn. Onze orthopedische chirurgie producten zijn vanuit onze eigen fabriek geproduceerd. Bestel nu en ervaar een snelle verlichting van uw pijn.

Hyaluronic Zure Synovia Vloeibare Injectie, Orthopedisch Gel

Wij zijn een fabriek die hoogwaardige hyaluronzuurproducten zoals Synovia Vloeibare Injectie en Orthopedisch Gel produceert. Verbeter uw gewrichtsgezondheid met onze natuurlijke oplossingen.

Chirurgisch Medisch Orthopedisch Hyaluronic Zuur Gel voor Verbinding

Op zoek naar hoogwaardig orthopedisch hyaluronzuur gel voor gewrichten? Ons Chirurgisch Medisch Orthopedisch Hyaluronic Zuur Gel voor Verbinding, geproduceerd in onze eigen fabriek, biedt de beste kwaliteit. Bestel vandaag nog en voel de voordelen van ons product!

Beschikbaar Medisch Katoen en Polyester Gegoten Opvullend Orthopedisch Verband

Op zoek naar een betrouwbare fabriek voor medisch katoen en polyester orthopedisch verband? Zoek niet verder! Wij bieden gegoten opvullend verband van hoogwaardige kwaliteit. Neem vandaag nog contact op voor meer informatie.

Medisch Beschermend Katoenen van 100% Orthopedisch Opvullend Verband

Ons product, Medisch Beschermend Katoenen van 100% Orthopedisch Opvullend Verband, biedt uitstekende bescherming en ondersteuning. Wij zijn een fabriek met hoogwaardige producten en expertise. Bestel nu!

Orthopedisch Pop Verband voor Medisch Gebruik

Onze fabriek produceert Orthopedisch Pop Verband voor Medisch Gebruik van hoge kwaliteit. Bescherm en ondersteun uw ledematen effectief met ons medisch goedgekeurde product. Bestel vandaag nog!

Beschikbaar Medisch Orthopedisch Gietend Verband voor Bevestiging van Wond

Ons Medisch Orthopedisch Gietend Verband is beschikbaar voor de bevestiging van wonden. Wij zijn een fabrikant en bieden hoogwaardige producten tegen concurrerende prijzen. Bestel vandaag nog en ervaar het verschil!

Chirurgisch Orthopedisch Gietend Verband voor Medisch Gebruik

Wij zijn een fabriek die Chirurgisch Orthopedisch Gietend Verband voor Medisch Gebruik produceert. Ons product biedt comfort en ondersteuning bij blessures en aandoeningen. Bestel nu voor snelle levering.

  • Vergrendeling Spijker Femur Prijs - Groothandel Leverancier en Exporteur uit China
  • Opmerkingen

Een vergrendeling nagel voor de femur is een essentieel orthopedisch hulpmiddel voor de behandeling van femorale fracturen. De nagel fungeert als een interne fixatie, waardoor de fractuur in positie wordt gehouden terwijl deze geneest. De nagel bestaat uit een keramische of titaniumstang die in het mergkanaal van het femur wordt geplaatst en vergrendeld op beide uiteinden met bevestigingsmiddelen. Het gebruik van een vergrendeling nagel voor de femur vermindert de hersteltijd en verbetert de mobiliteit van de patiënt. Bovendien zorgt de vergrendelingstechnologie voor een betere stabiliteit, waardoor de kans op complicaties zoals non-union of malunion wordt verminderd. De prijs van een vergrendeling nagel voor de femur varieert afhankelijk van de grootte en kwaliteit van het product. Het is belangrijk om te investeren in een hoogwaardige nagel van een gerenommeerd merk om de beste resultaten te behalen. Dit kan ook bijdragen aan de efficiëntie van de operatie en het voorkomen van complicaties. Als u op zoek bent naar een betrouwbare en effectieve oplossing voor de behandeling van femorale fracturen, overweeg dan een vergrendeling nagel voor de femur. Neem contact op met uw arts of orthopedisch specialist voor meer informatie over beschikbare opties en prijzen.

Ik heb onlangs de Vergrendeling Nail Femur gekocht en ik ben zeer tevreden met de kwaliteit en de prijs. De Vergrendeling Nail Femur is een zeer effectief hulpmiddel voor orthopedische chirurgie en is ontworpen om breuken in het dijbeen te behandelen. Het product is zeer gemakkelijk te gebruiken en heeft een sterke constructie die zorgt voor maximale stabiliteit en stevigheid. Bovendien is de prijs van de Vergrendeling Nail Femur zeer betaalbaar en het is een geweldige investering voor iedereen die op zoek is naar een hoogwaardig en betrouwbaar orthopedisch hulpmiddel. In het kort, ik zou dit product zeker aanraden aan iedereen die op zoek is naar een effectieve en betaalbare oplossing voor het behandelen van breuken in het dijbeen.

Ms. Lucky Tong

Een vergrendelingsnagel is een uitstekende optie voor iedereen die herstelt van een gebroken femur. Het kan helpen bij het stabiliseren van de breuk en het bevorderen van een sneller herstel. Het is echter belangrijk om rekening te houden met de prijs van deze nagel. Over het algemeen zijn ze duurder dan andere typen nagels, maar hun superieure functionaliteit maakt deze prijs het waard. Voor mensen die hun geld willen uitgeven aan een hoogwaardig product dat hen kan helpen sneller te genezen, is de vergrendeling nagel femur absoluut een slimme investering.

Mr. Beck Jin

Neem contact met ons op

Mr. Jame Che: Aarzel niet om uw vraag te stellen in het onderstaande formulier. We zullen u binnen 24 uur antwoorden!