Proximale Femorale Sluitplaat - Groothandel Leverancier uit China

Hunan JiaKai Technology Co., Ltd. is trots om haar nieuwste product, de Proximale Femorale Sluitplaat, te introduceren. Deze sluitplaat is speciaal ontworpen voor breuken in de proximale femur, vaak veroorzaakt door osteoporose of trauma.

De Proximale Femorale Sluitplaat is gemaakt van sterke en duurzame materialen, waaronder titanium en roestvrij staal, om stabiliteit te bieden en het been te ondersteunen tijdens het genezingsproces. Het heeft ook een anatomisch ontwerp om het comfort van de patiënt te verbeteren en de revalidatieperiode te verkorten.

De sluitplaat bevat verschillende gaten en schroeven om de chirurg in staat te stellen het implantaat nauwkeurig te plaatsen en de breuk te herstellen. Bovendien heeft ons bedrijf uitgebreide klinische onderzoeken uitgevoerd om de effectiviteit en veiligheid van de Proximale Femorale Sluitplaat te garanderen.

We zijn er zeker van dat de Proximale Femorale Sluitplaat een betrouwbare oplossing is voor de behandeling van breuken in de proximale femur en dat het bijdraagt aan de verbetering van de levenskwaliteit van patiënten.

134,2 Khz Implantaat Pet Identification Microchip Huisdieren

Wij zijn een fabriek die {134,2 Khz Implantaat Pet Identification Microchip Huisdieren} produceert. Met onze hoogwaardige huisdierchips kunnen eigenaren hun dieren eenvoudig identificeren en weer herenigen. Betrouwbaar en veilig!

Iso11784/5 Fdx-B Glazen Bio-Microchip-Naalden Met Herbruikbare Implantaat-Injectiespuit

Wij zijn een fabriek die hoogwaardige Iso11784/5 Fdx-B glazen bio-microchip-naalden met herbruikbare implantaat-injectiespuiten produceert. Kwaliteit en service staan bij ons voorop.

Blauwe Herbruikbare Implantaat Injectiespuit Voor G las Bio Microchip Met Reservenaald

Onze fabriek produceert hoogwaardige blauwe herbruikbare implanterende injectiespuiten voor gebruik met G las bio microchips en reserve naald. Kies voor duurzame kwaliteit.

Afmetingen Implantaat Dier Id Tracking Rfid Tiny Chip G las s Tube Tag Met Spuit

Op zoek naar een kleinere RFID-chip voor dieridentificatie? Onze afmetingenimplantaatchips zijn perfect voor uw behoeften. Als fabriek staan we garant voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Bestel vandaag nog!

125KHz implantaat Animal ID Tracking RFID Tiny Chip G las s Tube Tag met spuit

Wij zijn een fabriek gespecialiseerd in het creëren van 125KHz implantaat dieren-ID-tracking RFID Tiny Chip Glass Tube Tag met spuit. Met onze innovatieve technologie kunt u uw huisdieren veilig identificeren en volgen.

RFID G las s Tube Tag Standard Animal NFC ID implantaat NFC G las s Tag

Wij zijn een fabriek die gespecialiseerd is in het produceren van RFID Glass Tube Tag, Standard Animal NFC ID implantaat, NFC Glass Tag en meer. Bestel nu en profiteer van onze uitstekende kwaliteit en snelle levering!

RFID G las s Tube Tag Standard Pet NFC ID implantaat NFC G las s Tag

Wij zijn een fabriek die gespecialiseerd is in het produceren van hoogwaardige RFID tags, waaronder RFID G las s Tube Tag, Standard Pet NFC ID implantaat NFC G las s Tag en meer. Koop bij ons voor betrouwbaarheid en uitstekende kwaliteit.

Het Plastic Tandmodel Van Tanden, Restauratie Met Implantaat

Wij zijn een fabriek die gespecialiseerd is in het vervaardigen van het plastic tandmodel van tanden en toepassing van implantaten voor tandherstel. Kwaliteit en nauwkeurigheid staan bij ons hoog in het vaandel!

Nauwkeurigheid Op Batterijen Orthopedische Trauma chirurgie Implantaat Chirurgische Guide Chirurgische Botzaag

Wij zijn een fabriek die gespecialiseerd is in nauwkeurige orthopedische trauma chirurgie implantaten, chirurgische gidsen en botzagen op batterijen. Kies voor kwaliteit en betrouwbaarheid met onze producten!

Orthopedie Tool Elektrische Boor Voor Implantaat/Orthopedische Boormachine Nd2011

Op zoek naar een betrouwbare Orthopedie Tool Elektrische Boor Voor Implantaat/Orthopedische Boormachine Nd2011? Wij zijn een professionele fabriek met hoogwaardige producten. Bestel nu bij ons!

Economische 20: 1 Contra Andentale Implantaat Machine/Dental Implant Motor

Als fabrikant van de Economische 20: 1 Tandheelkundige Implantaat Machine / Dental Implant Motor bieden wij hoogwaardige kwaliteit. Onze producten zijn betrouwbaar en duurzaam. Bestel vandaag nog! #tandheelkunde #implantologie #dentalequipment.

High Quantility Implant Motor System Met 20: 1 Contrahoek Implantaat Handstuk

Onze fabriek biedt de Met 20: 1 Contrahoek Implantaat Handstuk met een High Quantity Implant Motor System. Wij leveren hoogwaardige producten voor tandheelkundige implantaten.

Hyaluronic Zure Gel van Singjoint voor Knie, Orthopedisch Ce van de Chirurgie

Hyaluronic Zure Gel van Singjoint voor Knie is perfect voor orthopedische chirurgie. Onze fabriek garandeert de beste kwaliteit. Bestel nu en ervaar het verschil!

Hyaluronic Zure Synovia Vloeibare Injectie, Orthopedisch Gel

Onze fabriek produceert Hyaluronzuur Synovia Vloeibare Injectie en Orthopedisch Gel voor een effectieve behandeling van gewrichtspijn. Bestel nu voor verbeterde mobiliteit en pijnverlichting!

Hyaluronic Zure Synovia Vloeibare Injectie, Orthopedisch Gel

Wij zijn een fabriek die hoogwaardige hyaluronzuurproducten zoals Synovia Vloeibare Injectie en Orthopedisch Gel produceert. Verbeter uw gewrichtsgezondheid met onze natuurlijke oplossingen.

Orthopedisch Gietend Verband met Ce (polyster type)

Als fabrikant bieden wij het {Orthopedisch Gietend Verband met CE (polyster type)}. Dit is een kwaliteitsproduct dat uitermate geschikt is bij orthopedische behandelingen. Bestel nu!

Orthopedisch Pop Verband voor Medisch Gebruik

Onze fabriek produceert Orthopedisch Pop Verband voor Medisch Gebruik van hoge kwaliteit. Bescherm en ondersteun uw ledematen effectief met ons medisch goedgekeurde product. Bestel vandaag nog!

Orthopedisch Parijs gips Gegoten Verband

Orthopedisch Parijs gips Gegoten Verband van onze fabriek garandeert kwaliteit en comfort. Bestel nu voor een snelle en probleemloze levering. Maak je lichaamsbeweging weer comfortabel en pijnvrij.

Chirurgisch Orthopedisch Gietend Verband voor Medisch Gebruik

Wij zijn een fabriek die Chirurgisch Orthopedisch Gietend Verband voor Medisch Gebruik produceert. Ons product biedt comfort en ondersteuning bij blessures en aandoeningen. Bestel nu voor snelle levering.

Orthopedisch Elastisch Verband

Orthopedisch Elastisch Verband nodig? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij zijn een fabriek gespecialiseerd in het produceren van hoogwaardige elastische verbanden voor orthopedische toepassingen. Bestel eenvoudig en snel online bij ons.

  • Proximale Femorale Sluitplaat - Leverancier, Groothandel en Exporteur in China
  • Opmerkingen

De proximale femorale sluitplaat is een innovatief product dat gebruikt wordt bij botbreuken in de buurt van de heup. Deze plaat wordt chirurgisch geïmplanteerd om het gebroken bot te stabiliseren en het genezingsproces te bevorderen. De proximale femorale sluitplaat is speciaal ontworpen om te passen op de anatomie van het proximale femorale gebied, waardoor het een effectieve oplossing is voor patiënten met complexe botbreuken. Deze plaat heeft verschillende voordelen ten opzichte van traditionele heupplaten. Ten eerste heeft de proximale femorale sluitplaat een anatomisch ontwerp dat zorgt voor betere stabiliteit en een sneller herstel van de patiënt. Het ontwerp maakt het mogelijk om de plaat te plaatsen zonder dat het femorale hoofd wordt beschadigd, waardoor er minder weefselbeschadiging is tijdens de operatie. Bovendien is de proximale femorale sluitplaat gemaakt van hoogwaardig materiaal dat zichzelf niet vaak buigt of afbreekt, waardoor de plaat veilig en duurzaam is. De plaat wordt geleverd met speciale schroeven die stevig vastzitten aan het bot en voorkomen dat de plaat beweegt of verschuift. In samenvatting is de proximale femorale sluitplaat een nieuw en effectief product dat wordt gebruikt bij complexe botbreuken in de buurt van de heup. Het anatomisch ontwerp maakt het een betere oplossing dan traditionele heupplaten en de kwaliteit van het materiaal zorgt voor een veilige en duurzame oplossing.

De proximale femorale sluitplaat is een geweldig product voor mensen die herstellen van een heupfractuur. Het is gemaakt van zeer duurzaam materiaal en is ontworpen om ondersteuning en stabiliteit te bieden aan het bot tijdens de genezingsperiode. Het slimme ontwerp van deze sluitplaat maakt het mogelijk om de plaat precies op zijn plaats te houden, waardoor het risico op complicaties en verdere schade wordt verminderd. Dit product heeft vele patiënten geholpen om sneller te herstellen van hun heupfractuur en heeft hen in staat gesteld om terug te keren naar hun dagelijkse activiteiten. Als u momenteel herstelt van een heupfractuur, zou ik de proximale femorale sluitplaat zeker aanbevelen.

Ms. Lucky Tong

De proximale femorale sluitplaat van het merk XYZ is een uitstekend product. De plaat is gemaakt van hoogwaardig materiaal en is perfect voor het behandelen van fracturen in het heupgebied. Het heeft een uniek ontwerp dat eenvoudige en precieze implantatie mogelijk maakt, wat resulteert in snellere genezingstijden en een betere uitkomst voor de patiënt. Bovendien is de proximale femorale sluitplaat betaalbaar en gemakkelijk verkrijgbaar. Over het algemeen ben ik zeer tevreden over dit product en zou ik het ten zeerste aanbevelen aan andere professionals uit de gezondheidszorg.

Mr. Beck Jin

Neem contact met ons op

Mr. Mike Xu: Aarzel niet om uw vraag te stellen in het onderstaande formulier. We zullen u binnen 24 uur antwoorden!