Proximale dijbeenplaat vergrendelen - Groothandel van OEM leverancier in China

Hunan JiaKai Technology Co., Ltd. introduceert de Proximale dijbeenplaat vergrendeling voor de behandeling van dijbeenfracturen. Deze vergrendeling is gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal en biedt stabiliteit en ondersteuning tijdens het genezingsproces. Het ontwerp is zodanig dat het gemakkelijk kan worden geïmplanteerd en verwijderd, en het minimaliseert ook de weefselschade. Met een hoogwaardige constructie en een gestroomlijnd ontwerp, biedt deze proximale plaat maximale duurzaamheid en uitstekende prestaties.

De proximale dijbeenplaat vergrendeling is een essentieel hulpmiddel voor orthopedische chirurgen en biedt een veilige manier om dijbeenfracturen te behandelen. Met onze uitgebreide kennis van medische apparatuur zijn wij trots op ons vermogen om de best mogelijke producten te produceren die voldoen aan de hoogste normen van kwaliteit en prestaties. We streven naar continue verbetering om onze klanten te voorzien van de beste producten en prestaties voor betere patiëntenzorg.

Chirurgische Implantaat Orthopedisch Roestvrijstalen Boortje Met Cannulated Boortje

Wij zijn een fabriek die chirurgische implantaten produceert, waaronder ons orthopedisch roestvrijstalen boortje met cannulated boortje. Betrouwbaarheid en precisie zijn onze kernwaarden.

Iso11784/5 Fdx-B Glazen Bio-Microchip-Naalden Met Herbruikbare Implantaat-Injectiespuit

Wij zijn een fabriek die hoogwaardige Iso11784/5 Fdx-B glazen bio-microchip-naalden met herbruikbare implantaat-injectiespuiten produceert. Kwaliteit en service staan bij ons voorop.

Blauwe Herbruikbare Implantaat Injectiespuit Voor G las Bio Microchip Met Reservenaald

Onze fabriek produceert hoogwaardige blauwe herbruikbare implanterende injectiespuiten voor gebruik met G las bio microchips en reserve naald. Kies voor duurzame kwaliteit.

Afmetingen Implantaat Dier Id Tracking Rfid Tiny Chip G las s Tube Tag Met Spuit

Op zoek naar een kleinere RFID-chip voor dieridentificatie? Onze afmetingenimplantaatchips zijn perfect voor uw behoeften. Als fabriek staan we garant voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Bestel vandaag nog!

125KHz implantaat Animal ID Tracking RFID Tiny Chip G las s Tube Tag met spuit

Wij zijn een fabriek gespecialiseerd in het creëren van 125KHz implantaat dieren-ID-tracking RFID Tiny Chip Glass Tube Tag met spuit. Met onze innovatieve technologie kunt u uw huisdieren veilig identificeren en volgen.

RFID G las s Tube Tag Standard Pet NFC ID implantaat NFC G las s Tag

Wij zijn een fabriek die gespecialiseerd is in het produceren van hoogwaardige RFID tags, waaronder RFID G las s Tube Tag, Standard Pet NFC ID implantaat NFC G las s Tag en meer. Koop bij ons voor betrouwbaarheid en uitstekende kwaliteit.

Het Plastic Tandmodel Van Tanden, Restauratie Met Implantaat

Wij zijn een fabriek die gespecialiseerd is in het vervaardigen van het plastic tandmodel van tanden en toepassing van implantaten voor tandherstel. Kwaliteit en nauwkeurigheid staan bij ons hoog in het vaandel!

Hoogprecisie Wervelkolom Titanium Verspanende Schroef Voor Pedicule Spinale Implantaat

Wij zijn een fabrikant van hoogwaardige wervelkolomtitaniumverspanende schroeven voor pediculaire spinale implantaten. Onze producten zijn ontworpen om nauwkeurig en duurzaam te presteren. Bestel nu!

Orthopedie Tool Elektrische Boor Voor Implantaat/Orthopedische Boormachine Nd2011

Op zoek naar een betrouwbare Orthopedie Tool Elektrische Boor Voor Implantaat/Orthopedische Boormachine Nd2011? Wij zijn een professionele fabriek met hoogwaardige producten. Bestel nu bij ons!

Economische 20: 1 Contra Andentale Implantaat Machine/Dental Implant Motor

Als fabrikant van de Economische 20: 1 Tandheelkundige Implantaat Machine / Dental Implant Motor bieden wij hoogwaardige kwaliteit. Onze producten zijn betrouwbaar en duurzaam. Bestel vandaag nog! #tandheelkunde #implantologie #dentalequipment.

High Quantility Implant Motor System Met 20: 1 Contrahoek Implantaat Handstuk

Onze fabriek biedt de Met 20: 1 Contrahoek Implantaat Handstuk met een High Quantity Implant Motor System. Wij leveren hoogwaardige producten voor tandheelkundige implantaten.

Hyaluronic Zure Gel van Singjoint voor Knie, Orthopedisch Ce van de Chirurgie

Hyaluronic Zure Gel van Singjoint voor Knie is perfect voor orthopedische chirurgie. Onze fabriek garandeert de beste kwaliteit. Bestel nu en ervaar het verschil!

Hyaluronic Zure Synovia Vloeibare Injectie, Orthopedisch Gel

Onze fabriek produceert Hyaluronzuur Synovia Vloeibare Injectie en Orthopedisch Gel voor een effectieve behandeling van gewrichtspijn. Bestel nu voor verbeterde mobiliteit en pijnverlichting!

Chirurgisch Medisch Orthopedisch Hyaluronic Zuur Gel voor Verbinding

Onze fabriek produceert chirurgisch, medisch en orthopedisch hyaluronzuurgel voor gewrichten. Het helpt bij het verminderen van pijn en het verbeteren van mobiliteit. Bestel nu.

Hyaluronic Zure Gel van Singjoint voor Knie, Orthopedisch Ce van de Chirurgie

Singjoint\'s Hyaluronic Zure Gel is de perfecte oplossing voor kniepijn. Onze orthopedische chirurgie producten zijn vanuit onze eigen fabriek geproduceerd. Bestel nu en ervaar een snelle verlichting van uw pijn.

Medisch Beschikbaar Katoenen Orthopedisch Katoen onder Gegoten Opvullend Pop Verband

Wij zijn een fabriek en bieden Medisch Beschikbaar Katoenen Orthopedisch Katoen Onder Gegoten Opvullend Pop Verband aan. Ideaal voor het beschermen van gewonde ledematen, biedt ons product maximaal comfort en ondersteuning. Bestel vandaag nog!

Beschikbaar Medisch Katoen en Polyester Gegoten Opvullend Orthopedisch Verband

Op zoek naar een betrouwbare fabriek voor medisch katoen en polyester orthopedisch verband? Zoek niet verder! Wij bieden gegoten opvullend verband van hoogwaardige kwaliteit. Neem vandaag nog contact op voor meer informatie.

Orthopedisch Gietend Verband met Ce (polyster type)

Als fabrikant bieden wij het {Orthopedisch Gietend Verband met CE (polyster type)}. Dit is een kwaliteitsproduct dat uitermate geschikt is bij orthopedische behandelingen. Bestel nu!

Medisch Beschermend Katoenen van 100% Orthopedisch Opvullend Verband

Ons product, Medisch Beschermend Katoenen van 100% Orthopedisch Opvullend Verband, biedt uitstekende bescherming en ondersteuning. Wij zijn een fabriek met hoogwaardige producten en expertise. Bestel nu!

Orthopedisch Pop Verband voor Medisch Gebruik

Onze fabriek produceert Orthopedisch Pop Verband voor Medisch Gebruik van hoge kwaliteit. Bescherm en ondersteun uw ledematen effectief met ons medisch goedgekeurde product. Bestel vandaag nog!

  • Proximale dijbeenplaat vergrendelen - Groothandel van OEM-leverancier uit China
  • Opmerkingen

De proximale dijbeenplaat vergrendelen is een innovatieve oplossing voor het stabiliseren van proximale femurfracturen. Deze plaat is ontworpen om de botfragmenten in de proximale femur te stabiliseren en te vergrendelen, wat de genezingstijd van de fractuur kan verminderen en de functie van de patiënt kan verbeteren. Het vergrendelingsmechanisme van deze plaat is gebaseerd op kralen. De kralen grijpen zich vast in de corticale botlaag en maken gebruik van de mechanische eigenschappen van het bot om te voorkomen dat de plaat verschuift. Dit zorgt voor een betere stabiliteit van de proximale femur en bevordert het genezingsproces. De proximale dijbeenplaat vergrendelen is gemaakt van titanium, wat de plaat sterk en duurzaam maakt. Het oppervlak is gepolijst om de wrijving tussen de plaat en het bot te verminderen en de kans op infectie te minimaliseren. Het ontwerp van deze plaat is ook zeer veelzijdig. Het kan worden gebruikt voor verschillende soorten proximale femurfracturen, waaronder intertrochantere, subtrochantere en femurkopfracturen. De plaat heeft verschillende gaatjes, waardoor de chirurg de botfragmenten kan fixeren op de gewenste positie. In vergelijking met traditionele methoden voor het stabiliseren van proximale femurfracturen, biedt de proximale dijbeenplaat vergrendelen een meer geavanceerde en effectieve oplossing. Het kan de genezingstijd van de fractuur verminderen en de patiënten helpen om zich sneller te herstellen.

De proximale dijbeenplaatvergrendeling is een revolutionair product dat steun en bescherming biedt bij een gebroken dijbeen. Het apparaat kan de pijn van een gebroken dijbeen verwijderen en de genezing van uw dijbeen versnellen. Het is ontworpen om het dijbeen stevig vast te zetten, steun te bieden aan het gewonde been en te voorkomen dat het dijbeen verder beschadigt. Het apparaat is gemaakt van hoogwaardige materialen, is duurzaam en kan worden aangepast aan de individuele behoeften van de patiënt. Dit product is een echte gamechanger voor mensen met een gebroken dijbeen en kan het herstelproces aanzienlijk verbeteren.

Ms. Lucky Tong

De proximale dijbeenplaat vergrendelt is een onmisbaar instrument voor orthopedische interventies aan de heup. Het is vervaardigd uit hoogwaardige materialen en heeft een duurzame constructie die een lange levensduur garandeert. De vergrendeling is eenvoudig in gebruik en geeft direct extra stabiliteit, wat de precisie en efficiëntie van de procedure verhoogt. Bovendien bespaart deze plaat tijd en kan het de hersteltijd van de patiënt verkorten. Dankzij de proximale dijbeenplaat vergrendelen kunnen chirurgen zich volledig richten op de operatie en kunnen ze het beste resultaat bereiken voor hun patiënten. Kortom, een must-have tool voor orthopedische interventies met uitstekende prestaties en betrouwbaarheid.

Mr. Beck Jin

Neem contact met ons op

Mr. Zhixiang Yin: Aarzel niet om uw vraag te stellen in het onderstaande formulier. We zullen u binnen 24 uur antwoorden!