Polyaxiale Distale Radius Plaat - Groothandel van de OEM Fabrikant uit China

Hunan JiaKai Technology Co., Ltd. introduceert met trots de nieuwe Polyaxiale Distale Radius Plaat, ontworpen om de behandeling van distale radiusfracturen te verbeteren en te vereenvoudigen. Deze plaat is voorzien van een uniek polyaxiaal mechanisme dat 360 graden rotatie van de distale schroeven mogelijk maakt, wat zorgt voor nauwkeurige positionering van de fractuur fragmenten en een betere stabiliteit van de plaat. De plaat heeft ook een lage profiel-ontwerp en is compatibel met Ø2,7, Ø3,5 en Ø4,5 schroeven, wat zorgt voor een breed scala aanimplantaten om de plaat aan te passen aan de individuele behoeften van de patiënt.

Met de Polyaxiale Distale Radius Plaat wil Hunan JiaKai Technology Co., Ltd. artsen en patiënten een innovatieve oplossing bieden die de kwaliteit van de zorg verbetert en de hersteltijd verkort. Bij Hunan JiaKai Technology Co., Ltd. hebben we ons gecommitteerd aan het produceren van hoogwaardige medische apparatuur die bijdraagt aan een betere gezondheidszorg voor iedereen.

Chirurgische Implantaat Orthopedisch Roestvrijstalen Boortje Met Cannulated Boortje

Wij zijn een fabriek die chirurgische implantaten produceert, waaronder ons orthopedisch roestvrijstalen boortje met cannulated boortje. Betrouwbaarheid en precisie zijn onze kernwaarden.

Iso11784/5 Fdx-B Glazen Bio-Microchip-Naalden Met Herbruikbare Implantaat-Injectiespuit

Wij zijn een fabriek die hoogwaardige Iso11784/5 Fdx-B glazen bio-microchip-naalden met herbruikbare implantaat-injectiespuiten produceert. Kwaliteit en service staan bij ons voorop.

Blauwe Herbruikbare Implantaat Injectiespuit Voor G las Bio Microchip Met Reservenaald

Onze fabriek produceert hoogwaardige blauwe herbruikbare implanterende injectiespuiten voor gebruik met G las bio microchips en reserve naald. Kies voor duurzame kwaliteit.

RFID G las s Tube Tag Standard Animal NFC ID implantaat NFC G las s Tag

Wij zijn een fabriek die gespecialiseerd is in het produceren van RFID Glass Tube Tag, Standard Animal NFC ID implantaat, NFC Glass Tag en meer. Bestel nu en profiteer van onze uitstekende kwaliteit en snelle levering!

Hoogprecisie Wervelkolom Titanium Verspanende Schroef Voor Pedicule Spinale Implantaat

Wij zijn een fabrikant van hoogwaardige wervelkolomtitaniumverspanende schroeven voor pediculaire spinale implantaten. Onze producten zijn ontworpen om nauwkeurig en duurzaam te presteren. Bestel nu!

Nauwkeurigheid Op Batterijen Orthopedische Trauma chirurgie Implantaat Chirurgische Guide Chirurgische Botzaag

Wij zijn een fabriek die gespecialiseerd is in nauwkeurige orthopedische trauma chirurgie implantaten, chirurgische gidsen en botzagen op batterijen. Kies voor kwaliteit en betrouwbaarheid met onze producten!

Orthopedie Tool Elektrische Boor Voor Implantaat/Orthopedische Boormachine Nd2011

Op zoek naar een betrouwbare Orthopedie Tool Elektrische Boor Voor Implantaat/Orthopedische Boormachine Nd2011? Wij zijn een professionele fabriek met hoogwaardige producten. Bestel nu bij ons!

Economische 20: 1 Contra Andentale Implantaat Machine/Dental Implant Motor

Als fabrikant van de Economische 20: 1 Tandheelkundige Implantaat Machine / Dental Implant Motor bieden wij hoogwaardige kwaliteit. Onze producten zijn betrouwbaar en duurzaam. Bestel vandaag nog! #tandheelkunde #implantologie #dentalequipment.

Hyaluronic Zure Synovia Vloeibare Injectie, Orthopedisch Gel

Onze fabriek produceert Hyaluronzuur Synovia Vloeibare Injectie en Orthopedisch Gel voor een effectieve behandeling van gewrichtspijn. Bestel nu voor verbeterde mobiliteit en pijnverlichting!

Orthopedisch Gietend Verband met Ce (polyster type)

Als fabrikant bieden wij het {Orthopedisch Gietend Verband met CE (polyster type)}. Dit is een kwaliteitsproduct dat uitermate geschikt is bij orthopedische behandelingen. Bestel nu!

Chirurgisch Orthopedisch Gietend Verband voor Medisch Gebruik

Wij zijn een fabriek die Chirurgisch Orthopedisch Gietend Verband voor Medisch Gebruik produceert. Ons product biedt comfort en ondersteuning bij blessures en aandoeningen. Bestel nu voor snelle levering.

Het medische Pop Verband van het Parijs gips voor Orthopedisch

Het medische Pop Verband van het Parijs gips voor Orthopedisch is vervaardigd door onze fabriek met hoogwaardige kwaliteitsmaterialen. Ons product is onmisbaar voor orthopedie en biedt effectieve ondersteuning en bescherming voor gewonde ledematen. Bestel nu bij ons!

Medisch Orthopedisch Pop Verband

Wij zijn een fabriek die gespecialiseerd is in het produceren van Medisch Orthopedisch Pop Verband. Onze hoogwaardige producten zijn ontworpen om aan alle medische vereisten te voldoen. Bestel vandaag en ontvang de beste kwaliteit tegen de beste prijs.

Medisch Beschikbaar Orthopedisch Gietend Verband

Onze fabriek produceert medisch beschikbaar orthopedisch gietend verband voor een effectieve behandeling van blessures en botbreuken. Met hoogwaardige materialen en professionele productieprocessen bieden wij betrouwbaarheid en comfort voor patiënten. Bestel nu!

Orthopedisch Pleister Verband Gegoten Parijs

Orthopedisch Pleister Verband Gegoten Parijs - Gemaakt in onze eigen fabriek. Dit product biedt optimale ondersteuning en comfort voor een snel herstel van blessures. Bestel nu!

Niet Geweven Driehoekig Verband voor Orthopedisch Gebruik

Als fabrikant bieden wij speciaal {Niet Geweven Driehoekig Verband voor Orthopedisch Gebruik} aan. Dit hoogwaardige verband is ideaal voor orthopedische toepassingen.

Medisch Orthopedisch Gegoten Opvullend Verband

Wij zijn een fabriek van Medisch Orthopedisch Gegoten Opvullend Verband. Ons product biedt de benodigde ondersteuning en comfort voor verwondingen. Vertrouw op ons voor de beste kwaliteit. Bestel nu.

Orthopedisch Instrument Goedkope Handgereedschappen Snijden/Oscilleren/Sagittale Zaag (Ns-1011)

Wij zijn een toonaangevende fabriek in Orthopedisch Instrument Goedkope Handgereedschappen Snijden/Oscilleren/Sagittale Zaag (Ns-1011). Onze hoogwaardige producten zijn betrouwbaar en efficiënt en zullen zeker aan uw verwachtingen voldoen.

Ruijin Orthopedisch Instrument Batterij Elektrische Bot Boor Voor Chirurgie

Wij zijn een fabriek die gespecialiseerd is in het vervaardigen van Ruijin Orthopedisch Instrument Batterij Elektrische Bot Boor Voor Chirurgie. Onze producten zijn van hoge kwaliteit en bieden een uitstekende prestatie voor chirurgische ingrepen. Bestel nu bij ons!

Orthopedisch Instrument Cranial Drill Gemaakt Door Roestvrij Staal

Wij zijn een fabriek die gespecialiseerd is in orthopedische instrumenten. Onze cranial drill, gemaakt van roestvrij staal, is van hoge kwaliteit en betrouwbaarheid. Bestel nu en ontvang snel uw product!

  • Polyaxiale Distale Radius Plaat - Groothandel & Exporteur uit China
  • Opmerkingen

De Polyaxiale Distale Radius Plaat is een innovatief medisch hulpmiddel dat gebruikt wordt bij de behandeling van gebroken polsbotten. Deze plaat biedt een uniek design dat zorgt voor een nauwkeurige behandeling van de distale radiusfractuur. De polyaxiale distale radius plaat maakt gebruik van geavanceerde technologieën waardoor de orthopedisch chirurg de plaat probleemloos kan aanpassen aan de anatomie van de patiënt. Dit resulteert in een stabiele fixatie van het gebroken bot, wat het genezingsproces van de patient aanzienlijk versnelt en de kans op complicaties vermindert. Bovendien biedt de polyaxiale distale radius plaat een eenvoudige en snelle implantatieprocedure, waardoor de operatietijd wordt verkort en de patiënt minder tijd onder narcose hoeft te zijn. Dit bespaart niet alleen tijd, maar vermindert ook het risico op infecties en postoperatieve pijn. De Polyaxiale Distale Radius Plaat is een product van hoge kwaliteit dat vervaardigd is uit duurzame en biocompatibele materialen. Dit garandeert de veiligheid en betrouwbaarheid van het product tijdens de behandeling van polsbreuken. Al met al is de Polyaxiale Distale Radius Plaat een uitstekende keuze voor orthopedisch chirurgen die op zoek zijn naar een betrouwbaar en technologisch geavanceerd product voor de behandeling van distale radiusfracturen.

De polyaxiale distale radius plaat is een geweldige uitvinding! Het biedt een efficiënt en effectief alternatief voor traditionele polsfixatie methoden. Ik heb deze plaat gebruikt bij een aantal patiënten en ze zijn allemaal erg tevreden met de resultaten. Het ontwerp van de plaat maakt het mogelijk om de positie van de plaat te veranderen om zo een optimale genezing te bevorderen. Bovendien kan de plaat aan verschillende polsvormen worden aangepast, wat enorm veel mogelijkheden biedt voor de behandeling van verschillende polsaandoeningen. Ik raad deze plaat ten zeerste aan aan alle artsen die betrokken zijn bij de behandeling van polsaandoeningen.

Ms. Lucky Tong

De Polyaxiale Distale Radius Plaat is een uiterst handig hulpmiddel dat zorgt voor een effectieve behandeling van polsbreuken. Deze plaat beschikt over een uitstekende kwaliteit en duurzaamheid. De polyaxiale functie is zeer handig omdat hij gemakkelijk kan worden aangepast aan de behoeften van de patiënt en in veel gevallen direct kan worden aangepast aan de anatomie van de pols. Het zorgt voor een snelle en gemakkelijke postoperatieve revalidatie. De plaat bespaart ook tijd omdat hij eenvoudig kan worden bevestigd met behulp van de bijgeleverde schroeven. Al met al is de Polyaxiale Distale Radius Plaat een hoogwaardig product en sterk aanbevolen voor medische professionals.

Mr. Beck Jin

Neem contact met ons op

Ms. Aileen Lee: Aarzel niet om uw vraag te stellen in het onderstaande formulier. We zullen u binnen 24 uur antwoorden!