Externe fixateur: Betrouwbare OEM Leverancier uit China

Hunan JiaKai Technology Co., Ltd. biedt een extern fixateur aan die gebruikt wordt om fracturen en botbreuken te stabiliseren. Het apparaat bestaat uit een metalen frame dat via pinnen in het bot wordt bevestigd. De externe fixateur zorgt ervoor dat het gebroken bot op de juiste plaats blijft terwijl het geneest. Dit kan helpen om de hersteltijd te verkorten en de kans op complicaties te verminderen.

Deze extern fixateur is gemaakt van hoogwaardige materialen die duurzaam en gemakkelijk te reinigen zijn. Het apparaat kan eenvoudig worden gemonteerd en aangepast aan de behoeften van de patiënt. Het biedt een veilige en betrouwbare manier om fracturen en botbreuken te behandelen.

Hunan JiaKai Technology Co., Ltd. is een betrouwbare leverancier van medische apparatuur en biedt hoogwaardige producten aan tegen concurrerende prijzen. Onze externe fixateur is ontworpen met de nieuwste technologieën en biedt een effectieve oplossing voor de behandeling van botbreuken. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe onze externe fixateur uw patiënten kan helpen bij een snel herstel.

134,2 Khz Implantaat Pet Identification Microchip Huisdieren

Wij zijn een fabriek die {134,2 Khz Implantaat Pet Identification Microchip Huisdieren} produceert. Met onze hoogwaardige huisdierchips kunnen eigenaren hun dieren eenvoudig identificeren en weer herenigen. Betrouwbaar en veilig!

Iso11784/5 Fdx-B Glazen Bio-Microchip-Naalden Met Herbruikbare Implantaat-Injectiespuit

Wij zijn een fabriek die hoogwaardige Iso11784/5 Fdx-B glazen bio-microchip-naalden met herbruikbare implantaat-injectiespuiten produceert. Kwaliteit en service staan bij ons voorop.

Blauwe Herbruikbare Implantaat Injectiespuit Voor G las Bio Microchip Met Reservenaald

Onze fabriek produceert hoogwaardige blauwe herbruikbare implanterende injectiespuiten voor gebruik met G las bio microchips en reserve naald. Kies voor duurzame kwaliteit.

Pet Tag Id Informatie Implantaat Rfid Microchip Glazen Buis

Wij zijn een fabriek die Pet Tag Id Informatie Implantaat Rfid Microchip Glazen Buis produceert. Onze producten bieden een veilige en permanente identificatie voor huisdieren. Bestel vandaag nog!

Afmetingen Implantaat Dier Id Tracking Rfid Tiny Chip G las s Tube Tag Met Spuit

Op zoek naar een kleinere RFID-chip voor dieridentificatie? Onze afmetingenimplantaatchips zijn perfect voor uw behoeften. Als fabriek staan we garant voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Bestel vandaag nog!

125KHz implantaat Animal ID Tracking RFID Tiny Chip G las s Tube Tag met spuit

Wij zijn een fabriek gespecialiseerd in het creëren van 125KHz implantaat dieren-ID-tracking RFID Tiny Chip Glass Tube Tag met spuit. Met onze innovatieve technologie kunt u uw huisdieren veilig identificeren en volgen.

RFID G las s Tube Tag Standard Pet NFC ID implantaat NFC G las s Tag

Wij zijn een fabriek die gespecialiseerd is in het produceren van hoogwaardige RFID tags, waaronder RFID G las s Tube Tag, Standard Pet NFC ID implantaat NFC G las s Tag en meer. Koop bij ons voor betrouwbaarheid en uitstekende kwaliteit.

Het Plastic Tandmodel Van Tanden, Restauratie Met Implantaat

Wij zijn een fabriek die gespecialiseerd is in het vervaardigen van het plastic tandmodel van tanden en toepassing van implantaten voor tandherstel. Kwaliteit en nauwkeurigheid staan bij ons hoog in het vaandel!

Hoogprecisie Wervelkolom Titanium Verspanende Schroef Voor Pedicule Spinale Implantaat

Wij zijn een fabrikant van hoogwaardige wervelkolomtitaniumverspanende schroeven voor pediculaire spinale implantaten. Onze producten zijn ontworpen om nauwkeurig en duurzaam te presteren. Bestel nu!

Nauwkeurigheid Op Batterijen Orthopedische Trauma chirurgie Implantaat Chirurgische Guide Chirurgische Botzaag

Wij zijn een fabriek die gespecialiseerd is in nauwkeurige orthopedische trauma chirurgie implantaten, chirurgische gidsen en botzagen op batterijen. Kies voor kwaliteit en betrouwbaarheid met onze producten!

Orthopedie Tool Elektrische Boor Voor Implantaat/Orthopedische Boormachine Nd2011

Op zoek naar een betrouwbare Orthopedie Tool Elektrische Boor Voor Implantaat/Orthopedische Boormachine Nd2011? Wij zijn een professionele fabriek met hoogwaardige producten. Bestel nu bij ons!

High Quantility Implant Motor System Met 20: 1 Contrahoek Implantaat Handstuk

Onze fabriek biedt de Met 20: 1 Contrahoek Implantaat Handstuk met een High Quantity Implant Motor System. Wij leveren hoogwaardige producten voor tandheelkundige implantaten.

Hyaluronic Zure Gel van Singjoint voor Knie, Orthopedisch Ce van de Chirurgie

Hyaluronic Zure Gel van Singjoint voor Knie is perfect voor orthopedische chirurgie. Onze fabriek garandeert de beste kwaliteit. Bestel nu en ervaar het verschil!

Hyaluronic Zure Gel van Singjoint voor Knie, Orthopedisch Ce van de Chirurgie

Singjoint\'s Hyaluronic Zure Gel is de perfecte oplossing voor kniepijn. Onze orthopedische chirurgie producten zijn vanuit onze eigen fabriek geproduceerd. Bestel nu en ervaar een snelle verlichting van uw pijn.

Chirurgisch Medisch Orthopedisch Hyaluronic Zuur Gel voor Verbinding

Op zoek naar hoogwaardig orthopedisch hyaluronzuur gel voor gewrichten? Ons Chirurgisch Medisch Orthopedisch Hyaluronic Zuur Gel voor Verbinding, geproduceerd in onze eigen fabriek, biedt de beste kwaliteit. Bestel vandaag nog en voel de voordelen van ons product!

Medisch Beschikbaar Katoenen Orthopedisch Katoen onder Gegoten Opvullend Pop Verband

Wij zijn een fabriek en bieden Medisch Beschikbaar Katoenen Orthopedisch Katoen Onder Gegoten Opvullend Pop Verband aan. Ideaal voor het beschermen van gewonde ledematen, biedt ons product maximaal comfort en ondersteuning. Bestel vandaag nog!

Orthopedisch Gietend Verband met Ce (polyster type)

Als fabrikant bieden wij het {Orthopedisch Gietend Verband met CE (polyster type)}. Dit is een kwaliteitsproduct dat uitermate geschikt is bij orthopedische behandelingen. Bestel nu!

Orthopedisch Pop Verband voor Medisch Gebruik

Onze fabriek produceert Orthopedisch Pop Verband voor Medisch Gebruik van hoge kwaliteit. Bescherm en ondersteun uw ledematen effectief met ons medisch goedgekeurde product. Bestel vandaag nog!

Beschikbaar Medisch Orthopedisch Gietend Verband voor Bevestiging van Wond

Ons Medisch Orthopedisch Gietend Verband is beschikbaar voor de bevestiging van wonden. Wij zijn een fabrikant en bieden hoogwaardige producten tegen concurrerende prijzen. Bestel vandaag nog en ervaar het verschil!

Chirurgisch Orthopedisch Gietend Verband voor Medisch Gebruik

Wij zijn een fabriek die Chirurgisch Orthopedisch Gietend Verband voor Medisch Gebruik produceert. Ons product biedt comfort en ondersteuning bij blessures en aandoeningen. Bestel nu voor snelle levering.

  • Externe Fixateur Groothandel - Koop bij de Beste Exporteur in China
  • Opmerkingen

Een Externe Fixateur is een medisch hulpmiddel dat wordt gebruikt om fracturen en botbreuken te herstellen. Het is een metalen frame dat aan het bot wordt bevestigd en met pinnen, schroeven en klemmen aan het bot wordt bevestigd om het in de juiste positie te houden. De gebruikte Externe Fixateur is van hoogwaardige kwaliteit en is speciaal ontworpen om meer stabiliteit te bieden aan de fracturen. Het wordt voornamelijk gebruikt bij patiënten met ernstige botbreuken, open wonden en trauma's. Het frame kan eenvoudig worden aangepast aan verschillende groottes van fracturen en gebroken botten voor een snellere genezing. Het is zeer duurzaam en gemakkelijk te onderhouden, en kan worden aangepast aan de behoeften van elke patiënt. Met de Externe Fixateur kunt u er zeker van zijn dat beschadigde botten sneller herstellen en dat patiënten minder pijn en ongemak ervaren. Het is een essentieel hulpmiddel voor artsen en chirurgen die werken met patiënten met complexe botbreuken en letsel. Bij gebruik van deze Externe Fixateur wordt uw patiënt gegarandeerd sneller herstellen. Aarzel niet om dit product te kopen en uw patiënten te helpen de best mogelijke zorg te bieden voor hun fracturen.

De Externe Fixateur is een fantastisch product dat door vele artsen wordt aanbevolen. Het is een apparaat dat wordt gebruikt om gebroken botten te stabiliseren en te genezen. Het is lichtgewicht, duurzaam en kan gemakkelijk worden aangebracht en verwijderd. Het is ook gemakkelijk aan te passen aan de specifieke behoeften van elke patiënt. Dit product is vooral nuttig voor mensen die een ernstige botbreuk hebben opgelopen en die een langdurige immobilisatie nodig hebben om te genezen. Het helpt de patiënt om de normale activiteiten weer op te pakken en hun leven weer op te bouwen. Al met al is de Externe Fixateur een must-have voor elk ziekenhuis of orthopedische kliniek.

Ms. Lucky Tong

De externe fixateur van Synthes is een uitstekend product. Als medisch professional heb ik ervaring met verschillende soorten externe fixateurs en ik kan met volledige zekerheid zeggen dat Synthes de beste is. Het apparaat is gemaakt van hoogwaardige materialen en is duurzaam genoeg om langere tijd te worden gebruikt. Het biedt ook een breed scala aan instellingen, waardoor de fixateur kan worden aangepast aan verschillende patiënten en situaties. Kortom, ik zou de externe fixateur van Synthes ten zeerste aanbevelen aan andere medische professionals. Het is een solide, betrouwbare investering.

Mr. Beck Jin

Neem contact met ons op

Mr. Carl Chen: Aarzel niet om uw vraag te stellen in het onderstaande formulier. We zullen u binnen 24 uur antwoorden!