Distale Tibia Anterolaterale Plaat - Groothandel van OEM Leverancier in China

Hunan JiaKai Technology Co., Ltd. is trots om onze nieuwste innovatie te introduceren, de Distale Tibia Anterolaterale Plaat. Deze plaat is speciaal ontworpen voor patiënten die een operatie nodig hebben voor revalidatie of herstel na een botbreuk van de anterolaterale distale tibia.

De plaat is vervaardigd uit hoogwaardig titanium materiaal en biedt een uitstekende stabiliteit om de breuk te behandelen. Dankzij de slimme geometrie van de plaat kan deze op flexibele wijze worden aangepast aan de individuele anatomie van de patiënt, waardoor het herstelproces wordt verbeterd en de kans op complicaties wordt verminderd.

Onze producten worden vervaardigd volgens de hoogste kwaliteitsnormen en zijn ontworpen om te voldoen aan de behoeften van zorginstellingen en artsen over de hele wereld. Hunan JiaKai Technology Co., Ltd. blijft zich inzetten voor innovatieve medische oplossingen die de gezondheid en het welzijn van patiënten verbeteren. Contacteer ons vandaag nog om meer te weten te komen over onze Distale Tibia Anterolaterale Plaat.

134,2 Khz Implantaat Pet Identification Microchip Huisdieren

Wij zijn een fabriek die {134,2 Khz Implantaat Pet Identification Microchip Huisdieren} produceert. Met onze hoogwaardige huisdierchips kunnen eigenaren hun dieren eenvoudig identificeren en weer herenigen. Betrouwbaar en veilig!

Iso11784/5 Fdx-B Glazen Bio-Microchip-Naalden Met Herbruikbare Implantaat-Injectiespuit

Wij zijn een fabriek die hoogwaardige Iso11784/5 Fdx-B glazen bio-microchip-naalden met herbruikbare implantaat-injectiespuiten produceert. Kwaliteit en service staan bij ons voorop.

125KHz implantaat Animal ID Tracking RFID Tiny Chip G las s Tube Tag met spuit

Wij zijn een fabriek gespecialiseerd in het creëren van 125KHz implantaat dieren-ID-tracking RFID Tiny Chip Glass Tube Tag met spuit. Met onze innovatieve technologie kunt u uw huisdieren veilig identificeren en volgen.

RFID G las s Tube Tag Standard Animal NFC ID implantaat NFC G las s Tag

Wij zijn een fabriek die gespecialiseerd is in het produceren van RFID Glass Tube Tag, Standard Animal NFC ID implantaat, NFC Glass Tag en meer. Bestel nu en profiteer van onze uitstekende kwaliteit en snelle levering!

RFID G las s Tube Tag Standard Pet NFC ID implantaat NFC G las s Tag

Wij zijn een fabriek die gespecialiseerd is in het produceren van hoogwaardige RFID tags, waaronder RFID G las s Tube Tag, Standard Pet NFC ID implantaat NFC G las s Tag en meer. Koop bij ons voor betrouwbaarheid en uitstekende kwaliteit.

Orthopedie Tool Elektrische Boor Voor Implantaat/Orthopedische Boormachine Nd2011

Op zoek naar een betrouwbare Orthopedie Tool Elektrische Boor Voor Implantaat/Orthopedische Boormachine Nd2011? Wij zijn een professionele fabriek met hoogwaardige producten. Bestel nu bij ons!

Chirurgisch Medisch Orthopedisch Hyaluronic Zuur Gel voor Verbinding

Onze fabriek produceert chirurgisch, medisch en orthopedisch hyaluronzuurgel voor gewrichten. Het helpt bij het verminderen van pijn en het verbeteren van mobiliteit. Bestel nu.

Hyaluronic Zure Gel van Singjoint voor Knie, Orthopedisch Ce van de Chirurgie

Singjoint\'s Hyaluronic Zure Gel is de perfecte oplossing voor kniepijn. Onze orthopedische chirurgie producten zijn vanuit onze eigen fabriek geproduceerd. Bestel nu en ervaar een snelle verlichting van uw pijn.

Hyaluronic Zure Synovia Vloeibare Injectie, Orthopedisch Gel

Wij zijn een fabriek die hoogwaardige hyaluronzuurproducten zoals Synovia Vloeibare Injectie en Orthopedisch Gel produceert. Verbeter uw gewrichtsgezondheid met onze natuurlijke oplossingen.

Medisch Beschikbaar Katoenen Orthopedisch Katoen onder Gegoten Opvullend Pop Verband

Wij zijn een fabriek en bieden Medisch Beschikbaar Katoenen Orthopedisch Katoen Onder Gegoten Opvullend Pop Verband aan. Ideaal voor het beschermen van gewonde ledematen, biedt ons product maximaal comfort en ondersteuning. Bestel vandaag nog!

Orthopedisch Gietend Verband met Ce (polyster type)

Als fabrikant bieden wij het {Orthopedisch Gietend Verband met CE (polyster type)}. Dit is een kwaliteitsproduct dat uitermate geschikt is bij orthopedische behandelingen. Bestel nu!

Medisch Beschermend Katoenen van 100% Orthopedisch Opvullend Verband

Ons product, Medisch Beschermend Katoenen van 100% Orthopedisch Opvullend Verband, biedt uitstekende bescherming en ondersteuning. Wij zijn een fabriek met hoogwaardige producten en expertise. Bestel nu!

Orthopedisch Pop Verband voor Medisch Gebruik

Onze fabriek produceert Orthopedisch Pop Verband voor Medisch Gebruik van hoge kwaliteit. Bescherm en ondersteun uw ledematen effectief met ons medisch goedgekeurde product. Bestel vandaag nog!

Chirurgisch Orthopedisch Gietend Verband voor Medisch Gebruik

Wij zijn een fabriek die Chirurgisch Orthopedisch Gietend Verband voor Medisch Gebruik produceert. Ons product biedt comfort en ondersteuning bij blessures en aandoeningen. Bestel nu voor snelle levering.

Beschikbaar Medisch Orthopedisch Verband

Beschikbaar Medisch Orthopedisch Verband - gemaakt in onze fabriek. Ondersteunt zwakke of geblesseerde lichaamsdelen. Bestel nu voor snelle verlichting van pijn en ongemak.

Medisch Orthopedisch Pop Verband

Wij zijn een fabriek die gespecialiseerd is in het produceren van Medisch Orthopedisch Pop Verband. Onze hoogwaardige producten zijn ontworpen om aan alle medische vereisten te voldoen. Bestel vandaag en ontvang de beste kwaliteit tegen de beste prijs.

Het Chirurgische Pop Verband van uitstekende kwaliteit voor Orthopedisch Gebruik

Wij zijn een fabriek die hoogwaardige chirurgische pop verbanden produceert voor orthopedisch gebruik. Kies voor ons verband voor superieure kwaliteit en betrouwbare ondersteuning.

Ce/ISO keurde Medisch Orthopedisch Verband (MT59356001) goed

Wij zijn een fabriek die een {Ce/ISO keurde Medisch Orthopedisch Verband (MT59356001) goed} produceert. Onze verbanden zijn van topkwaliteit en voldoen aan alle richtlijnen. Bestel nu en ervaar het zelf!

Medisch Beschikbaar Orthopedisch Gietend Verband

Onze fabriek produceert medisch beschikbaar orthopedisch gietend verband voor een effectieve behandeling van blessures en botbreuken. Met hoogwaardige materialen en professionele productieprocessen bieden wij betrouwbaarheid en comfort voor patiënten. Bestel nu!

Orthopedisch Pleister Verband Gegoten Parijs

Orthopedisch Pleister Verband Gegoten Parijs - Gemaakt in onze eigen fabriek. Dit product biedt optimale ondersteuning en comfort voor een snel herstel van blessures. Bestel nu!

  • Distale Tibia Anterolaterale Plaat - Groothandel van OEM Leverancier in China
  • Opmerkingen

De distale tibia anterolaterale plaat is een orthopedisch implantaat dat wordt gebruikt bij het behandelen van breuken of instabiliteit in het onderste deel van het scheenbeen. Het is een chirurgisch instrument dat gebruikt wordt om de distale tibia te stabiliseren en de normale functie van de enkel weer te herstellen. De anterolaterale plaat is gemaakt van hoogwaardig materiaal en heeft een speciaal ontwerp om een optimale stabiliteit en fixatie te bieden tijdens de herstelperiode na een operatie. Het wordt bevestigd aan het scheenbeen met behulp van schroeven en is geschikt voor patiënten met verschillende soorten fracturen of breuken in het onderste deel van de tibia. De distale tibia anterolaterale plaat is ontwikkeld om een snellere genezing en een betere mobiliteit van de enkel te bevorderen. Het is een betrouwbare en effectieve oplossing voor patiënten met een distale tibiafractuur die een chirurgische ingreep vereisen. Als u een arts of orthopedisch chirurg bent, kan deze plaat u helpen om complexe distale tibiafracturen te behandelen en de mobiliteit van uw patiënten te verbeteren. Neem contact op met uw lokale orthopedische leverancier voor meer informatie over deze innovatieve oplossing voor distale tibiafracturen.

De distale tibia anterolaterale plaat is een uitstekend product dat is ontworpen voor de behandeling van tibiafracturen. Het is een zeer effectieve plaat die helpt bij het herstel van beschadigd weefsel en bot. De structuur en de vorm van de plaat zorgen voor een uitstekende stabiliteit en ondersteuning van het geblesseerde gebied. Dit maakt het mogelijk om de normale functie van het been te herstellen en de pijn te verminderen tijdens de genezing. De anterolaterale plaat is een betrouwbaar product dat zeer gewaardeerd wordt door artsen en patiënten. Ik raad dit product aan aan iedereen die een tibiafractuur heeft en een snelle en effectieve behandeling wil.

Ms. Lucky Tong

De Distale Tibia Anterolaterale Plaat is een geweldig product! Het is ontworpen om te worden gebruikt bij fracturen van de distale tibia en biedt stabiliteit en stevigheid aan het getroffen gebied. De plaat is gemaakt van hoogwaardig materiaal en is gemakkelijk te installeren. Het biedt ook een uitstekende compatibiliteit met andere apparaten die worden gebruikt bij de behandeling van dergelijke fracturen. Ik zou deze plaat ten zeerste aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een betrouwbare oplossing voor hun distale tibiafractuur.

Mr. Beck Jin

Neem contact met ons op

Ms. Silviya Liu: Aarzel niet om uw vraag te stellen in het onderstaande formulier. We zullen u binnen 24 uur antwoorden!