Over ons

Hunan JiaKai Technology Co., Ltd. is een toonaangevend bedrijf dat zich bezighoudt met de productie en verkoop van orthopedische implantaten en instrumenten. Het bedrijf heeft meer dan 30 Chinese fabrieken en elk product heeft minimaal 2 jaar garantie.

Het doel van Hunan JiaKai Technology Co., Ltd. is om klanten te voorzien van hoogwaardige producten en uitstekende service. Het bedrijf heeft een uitgebreid productassortiment, dat bestaat uit alle soorten orthopedische implantaten en instrumenten, zoals botplaten, schroeven, pinnen en nagels, gewrichtsprothesen en meer.

In het afgelopen decennium heeft Hunan JiaKai Technology Co., Ltd. een reputatie opgebouwd als een betrouwbare leverancier van orthopedische implantaten en instrumenten. Het bedrijf heeft een breed scala aan klanten, waaronder ziekenhuizen, klinieken, medische instellingen en individuele patiënten. Het bedrijf biedt klanten uitstekende after-sales service en technische ondersteuning, waardoor klanten ervan verzekerd kunnen zijn dat ze de beste producten en service krijgen.

Het bedrijf heeft een team van hoogopgeleide en ervaren medewerkers die zich inzetten voor het bereiken van de hoogste normen van kwaliteit en klantenservice. Het bedrijf heeft een streng kwaliteitscontrolesysteem, van materiaalinkoop tot productie, verpakking en distributie, om ervoor te zorgen dat elk product aan de hoogste normen voldoet. Het bedrijf heeft ook internationaal erkende certificeringen behaald, zoals ISO9001, ISO13485 en CE.

Hunan JiaKai Technology Co., Ltd. streeft er ook naar om altijd op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen en trends in de orthopedische industrie. Het bedrijf heeft een R&D-team dat zich richt op productontwikkeling en innovatie, om ervoor te zorgen dat het bedrijf altijd op de voorgrond blijft van de industrie.

Als professionele leverancier van orthopedische implantaten en instrumenten, biedt Hunan JiaKai Technology Co., Ltd. klanten een uitgebreide service, waaronder productaankoop, distributie, installatiebegeleiding en after-sales service. Klanten kunnen er zeker van zijn dat ze de beste producten en service krijgen van Hunan JiaKai Technology Co., Ltd..

In de afgelopen jaren heeft Hunan JiaKai Technology Co., Ltd. ook geïnvesteerd in nieuwe productie- en R&D-faciliteiten in het buitenland. Het bedrijf heeft sindsdien een internationaal netwerk van klanten en distributeurs opgebouwd, in Europa, Amerika, Australië, Zuidoost-Azië en andere regio's.

Hunan JiaKai Technology Co., Ltd. is een bedrijf dat zich toelegt op het bieden van kwaliteitsproducten en -service aan klanten over de hele wereld. Het bedrijf heeft een uitstekende reputatie opgebouwd in de orthopedische industrie en blijft zich inzetten voor het verbeteren van de productkwaliteit en -service, om klanten tevreden te stellen en hun vertrouwen te winnen.

Neem contact met ons op

Ms. May Liu: Aarzel niet om uw vraag te stellen in het onderstaande formulier. We zullen u binnen 24 uur antwoorden!